Blog

Nagyon sokan kerestek már meg azzal kapcsolatban, hogy nagyon sokat mozog és a táplálkozásán is változtatott, de mégsem meg a fogyás. Ennek okairól fogsz bővebb információt kapni az egyes részek alatt. Hormonproblémák, életmód váltása, táplálkozás, lelki okok, prevenció.

Csak kapdosom a fejem és pörgök, mint a búgó csiga. Az utóbbi időben hol az utcán, hol a strandon váltottunk néhány szót, hol telefonon vagy privát üzenetben kerestek meg szinte napi szinten anyukák, mozogni vágyók. Nagymamák, sőt még apukák is, vagy gyermektelenek, hogy szeretnének velünk együtt mozogni az órákon. Néhány felvetődött kérdésre...

Van az a pont, amikor azt mondjuk elég volt és ki sem akarunk kelni az ágyból. Be szeretnénk takarózni és csak feküdni. Íme néhány tipp, hogyan pörgesd magad vissza az életbe és mozgásba.

Gondolom te is sokat hallod, hogy kellene inni. Már különböző alkalmazások tölthetők le okoseszközre, hogy figyelmeztessen minket igyunk. Na de nem akármit. A víz, mint folyadék semmivel sem pótolható. Sem levessel, sem kávéval, gyümölcslével...stb egyéb folyadékkal.

Nem is tudom, hogy írjam le. Talán úgy tudnám, hogy te is értsd, amikor megnyomják a törlés gombot és minden kiürül, eltűnik. Számomra leírhatatlan milyen érzés.

Valahol ott kezdem, hogy is indult ez az egész. Nos egy dal jut eszembe, bár kissé átformálva. Jelenleg (Mozgás nélkül mit érek én...) :-)

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el