Alakformáló vs. Hagyományos órák

2017.08.19

Mi a kettő közti különbség? Miben más és miben hasonló a két óra?

Már nagyon régóta törtem a fejem, hogy miként kellene ezeket az órákat beiktatni, de a lányok döntöttek helyettem. Nagyon szerették volna már, ha ilyen jellegű óráink is lesznek. Így 2017. szeptember végén már ezeken is részt tudtok venni 2 városban is. 2 hetes váltásokban egyelőre. Gyomaendrődön minden hónap 1-3. hete és Kondoroson minden hónap 2-4. negyedik hete lesz az a nap, amikor alakformáló órákat tartunk.

A két óra hasonló és mégis különbözik. A hagyományos órákon a táncot kombináljuk az egyes aerobic elemekkel, ahogy már az elmúlt időszakban hozzászoktatok. Könnyedebb és igazán arról szól, hogy visszavezesselek téged, mint édesanyát az intenzívebb mozgás világába szülés után. Ilyenkor az egyetlen eszköz, amit használunk a hordozó, amiben az óra alatt a picikéd jót szundíthat, míg te kellemesen töltöd az idődet, mégis csinosodsz a kardió jellegű edzéstől.

Alakformáló órákon a hurcik mellett egyéb eszközt is használunk. 0,5- 1 kg kézi súlyzókkal, labdákkal, vagy szalagokkal dolgozunk. Mikor milyen kedvünk lesz hozzá! ;-) Ezek a foglalkozások sokkal intenzívebbek és pörgősebbek, mint a hagyományos órák. Cél a gyors súlyvesztés mellett az alak formálása és minden izomcsoport kellő megmunkálása. Tánc és erősítés vegyesen, de kevesebb pihenővel. Bár ezt tudjátok rólam, hogy nem igazán állok meg. :-D

Emellé hamarosan táplálkozási tanácsadás, szuper receptekkel és otthoni alakformálási tippek is érkeznek nektek ;-)

Várlak benneteket minden órára. ;--)