Fellépésünk Sajt és Túró fesztiválon

2017.06.11

Szuper buli és szuper hangulat Gyomaendrődön!

Minden évben Gyomaendrődön került megrendezésre a Nemzetközi Sajt és Túró Fesztivál. Anyukák és gyermekeit nagy-nagy lelkesedéssel vetették bele magukat, hogy megmutassák mit tanultak és milyen jó csapatként együtt dolgozni.

Egyelőre furcsán állt hozzánk a közönség, hiszen még nagyon újdonság voltunk számukra. Azonban a fellépés után, mikor már jöttünk le a színpadról a következőket hallottuk:

- "Igazán bátor anyukák és fantasztikus volt, hogy a gyermekek elaludtak közben!"

- "Gyönyörű mozgásforma. Ha lesz gyermekem biztosan ki fogom próbálni."

- "Nagyszerű, hogy milyen jó csapat munka van benne"

Szóval boldogság töltött el a rendezvény után. Hiszen nem csak az anyukák voltak szuper ügyesek, hanem a városban órási elismerést vívtak ki maguknak ezen a rendezvényen.

Sőt nem ezt követően történtek meglepő és egyben nagyon pozitív dolgok. Hanem az utána következő hetekben a bevásárlás közben vagy épp az autóban ülve átkiabálva nekem hallhattam az elismeréseket.

Na nehogy unatkozzunk

Újabb fellépések következnek

Mivel nem szeretnénk kihűlni hagyni a sikert, így újabb megjelenéseket tervezünk. Ami már biztos augusztus 11-én Gyomaendrődön találkozhatsz velünk az Anyatejes világnapon, ahol kipróbálhatod a táncokat, és a hordozóinkat. (Ebben támogatónk Lujzus)

Továbbá lehetséges ott leszünk Kétsopronyban, Kamuton és a Kondorosi Betyár napokon is.

Várunk téged is.