Felrobbant a facebook

2017.08.26

Csak kapdosom a fejem és pörgök, mint a búgó csiga. Az utóbbi időben hol az utcán, hol a strandon váltottunk néhány szót, hol telefonon vagy privát üzenetben kerestek meg szinte napi szinten anyukák, mozogni vágyók. Nagymamák, sőt még apukák is, vagy gyermektelenek, hogy szeretnének velünk együtt mozogni az órákon. Néhány felvetődött kérdésre szeretnék válaszolni neked:

Először is, igen jól olvastad, gyermek nélkül is el lehet jönni hozzánk bármely óratípusra, ahol velünk együtt táncolhatsz és a csapat tagja lehetsz.

Nem szeretnéd gyermekedet otthon hagyni? Nagyobb gyermeked van? Nem gond! Sőt örülünk nektek, hiszen a picikék hordozóban anyukájukkal táncolhatnak. A nagyobb gyerkekek akár játékhordozóval babával a hátukon velünk rophatják a latin ritmusokat, vagy épp a játszósarokban tölthetik el az időt.

VALÓBAN MINDENKINEK, KICSINEK ÉS NAGYNAK. Nincs életkorhoz kötve, hiszen izületket kímélő mégis csinosító mozgás.

Gyomaendrődön és Kondoroson már több óratípussal, Szarvason, Dévaványán pedig komibinált óratípussal jelentkezünk az új évadban. Továbbá, hogy ne legyen megállás, már Hunyán is vannak érdeklődők és szerveződik a helyi óra is.

Dance4you egy olyan kombinált óratípus Gyomaendrődön esténként, ahová munka után el tudsz jönni táncolni. Nincs korhatár, nem kell hozzá sporttechnikai előképzettség, csak egyet várunk el tőled... Érezd jól magad :-)

Egy anyukától kaptam nemrég egy levelet:

"Nekem a Maminbaba órák igazi szabadságot adnak. 3 gyerekes anyukaként igen sok tenni valóm akad,de a péntek délelőtt CSAK az enyém :) Kicsit több mint 1éve költöztünk kondorosra és elég egyedül éreztem magamat. Több helyen is láttam a Maminbabát és érdekelt. Az egyik oszlopos tag az ismerősöm és utána érdeklődtem a dolognak. Anikó kedvesen és kézségesen segített. És bele szerettem az órákba :) Nagyon szuper a csapat és a hangulat is. A hordozás is nagyon megtetszett. Ha rajtam van a kicsi olyan mintha megint a pocakomban lenne és őt is megnyugtatja a közelségem. Anikó pedig teljesen feltölti az embert,az az energia és pörgés ami benne van az fantasztikus. Minden kismamát és anyukát csak bíztatni tudok hogy próbálja ki a maminbabát mert szuper!!" (Melinda)

Pontos időpontokért és helyszínekért, akciókért figyeld a FACEBOOK OLDALUNKAT!